Selecteer een pagina

Neem contact met ons op

Email

Je kunt ‘Bij Ons’ mailen op het volgende email adres:

moniqueentheodejong@ziggo.nl

Telefonisch

Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via onderstaan telefoonnummer:

06-50220413

Ons adres

Een kijkje nemen? Maak een afspraak en kom gezellig ‘Bij Ons’ kijken

Kajuit 79 in Groningen

‘Bij Ons’ is een warm en gezellig tweede thuis, waar het worden van jezelf centraal staat!

Wat andere ouders zeggen over ‘Bij Ons’

We hebben jarenlang onze drie kinderen bij Monique en Theo bij de opvang gehad. Eerst onze oudste twee, en toen de derde werd geboren, mocht zij vanaf haar 3e maand ook “Bij ons”. Wat een fijn huis, goede sfeer, aardige, warme mensen die meedenken en écht hart voor de kinderen hebben. Er werd met de kinderen gespeeld, er was altijd wel weer iets anders wat ze konden doen. Er was bovendien een duidelijke structuur. Ik kan eigenlijk alleen maar positieve dingen bedenken. Voor onze kinderen was het dan ook pijnlijk om na jaren afscheid te nemen; het heeft écht als tweede huis voor ze gevoeld! (en dat terwijl ze er het grootste deel van de tijd maar 1 dag in de week kwamen.) Nog steeds wordt mij gevraagd: “wanneer gaan we eigenlijk weer naar Monique en Theo?” Of, als we zitten te bedenken welke oppas we gaan regelen voor een avondje uit, is ongeveer het eerste wat ze roepen: “Monique en Theo!! “
Maaike,

moeder van Mano, Cristo, Norah

Vanaf onze eerste stap over de drempel bij Monique en Theo voelden we ons thuis.
Een hartverwarmend gezin, waar we onze Mia altijd met een gerust hart naar toe brachten.
Wij hebben altijd een groot beroep moeten doen op Monique haar flexibiliteit. Ze wist ons altijd te gemoed te komen. Linksom of rechtsom, er was altijd een oplossing!
Met een bruisend enthousiasme zorgde Monique altijd voor leuke en gezellige activiteiten. Afgewisseld met de nodige rust, reinheid en regelmaat.
De eerste 4 jaar van haar leven had Mia bij ” BIJ ONS ” haar tweede thuis. Daar zijn we Monique nog altijd dankbaar voor.
Melanie